Gulvafslibning

Gulvservice København er din håndværkerportal, til et godt samarbejde, til en konkurrencedygtig pris. Står du og skal have hjælp til gulvafslibning i København og omegn, så kan vi hjælpe dig! Vores gulvmænd dækker hele Københavnsområdet og tilbyder alt inden for gulvservice. Kontakt os i dag, og få 3 uforpligtende tilbud af vores autoriseret gulvmænd

Det er vores garanti for, at du får bedste aftale til den bedste pris

1

Beskriv opgaven

Udfyld kontaktformularen med en kort beskrivelse af opgaven du ønsker hjælp til.

2

Hurtig service

Vores medarbejdere vil hurtigst muligt kontakte dig, for at sikre arbejdsopgaven er forstået korrekt.

3

Vi sender 3 tilbud

Vi finder 3 tilbud, ud fra den type gulvservice din opgave har behov for.

4

Du bestemmer

Efter du har modtaget 3 tilbud, vælger du selv hvilken gulvmand der matcher din opgave bedst.

Gulvafslibning til en
konkurrencedygtig pris

Frisk dit gulv op igen med en gulvafslibning

Har du længe forsømt dit gamle trægulv og tidens præg har gjort dit gulv slidt og kedelig? Eller har du netop overtaget en bolig der trænger til den helt store renovering? Så er det en gulvslibning dit gulv har brug for. Vi hjælper dig med at komme af med de ridser og mørkepletter der plager dit gulv.

Gulvservice København er din håndværkerportal, til at finde den rette gulvmand til jobbet. Vores autoriseret gulvmænd tilbyder et bredt spænd af ydelser inden for gulvservice og dækker hele københavnsområdet. Vores gulvmænd har stor ekspertise når det kommer afslibning og efterbehandling af alle typer trægulve, der ikke en løsning vores gulvmænd ikke kan klare. Du kan trygt overlade dit gulv til vores gulvmænd.

Kontakt os i dag og vi finder dig 3 ganske uforpligtende tilbud. Det er vores garanti på, at du for et samarbejde med en autoriseret gulvmand til den bedste pris.

Ikke alene giver du dit gulv en forlængede holdbarhed, men du sparer også penge i det lange løb da du undgår en gulvhøvling på et senere tidspunkt. I nogle tilfælde kan gulvet været så skævt og nedslidt, at det måske er nødvendig med en gulvhøvling i stedet. Skulle det værste scenarie udfolde sig og du bliver nødt til at udskifte gulvet, så kan vores professionelle gulvmænd også klare gulvlægning og finde den helt rigtige løsning til dig. Det skal dog siges at der ikke er nogen grund til at lægge et nyt gulv hvis det gamle trægulv sagtens kan reddes.

Ved at benytte af vores 3 uforpligtende tilbud, for du muligheden for at vælge mellem 3 dygtige gulvfirmaer, der hver især har stor ekspertise for gulvslibning til knivskarp pris.

Giv dit gulv nyt liv igen, med en gulvafslibning

Blot fordi dit gulv er blevet nedslidt af tidens løb, bøver du nødvendigvis ikke at være nødsaget til at udskifte gulvet. I lang de fleste tilfælde kan du nøjes med at slibe gulvet og på den måde give dit gulv et nyt liv igen.

Du kan ovenikøbet efterbehandle dit gulv med en omgang gulvlakering, hvilke giver dit gulv en flot mat, halv blank eller blank overflade, der både er nem at rengøre og vedligeholde.

Ikke alene giver du dit gulv en forlængede holdbarhed, men du sparer også penge i det lange løb da du undgår en gulvhøvling på et senere tidspunkt. I nogle tilfælde kan gulvet været så skævt og nedslidt, at det måske er nødvendig med en gulvhøvling i stedet. 

Skulle det værste scenarie udfolde sig og du bliver nødt til at udskifte gulvet, så kan vores professionelle gulvmænd også klare gulvlægning og finde den helt rigtige løsning til dig. 

Det skal dog siges at der ikke er nogen grund til at lægge et nyt gulv hvis det gamle trægulv sagtens kan reddes. Ved at benytte af vores 3 uforpligtende tilbud, for du muligheden for at vælge mellem 3 dygtige gulvfirmaer, der hver især har stor ekspertise for gulvslibning til knivskarp pris.

Gulvlægning af brædder med gulvservice, kontakt din gulvmand her
Gulvafslibning København med gulvsliber

Ofte stillede spørgsmål

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du vil have efterbehandling eller ej, efter din gulvslibning er færdig.

Hvis du ønsker de pæneste resultater og vil være sikret en lang holdbarhed, vil vi stærk anbefale, at du benytter dig af efterbehandling i form af gulvlakering efter en gulvslibning, da der vil forekomme slid på et ikke efterbehandlet gulv efter meget kort tid.

Gulvlakering er et meget slidstærkt produkt, der efterlader ny afslebet gulv i en flot mat, halvblank eller blank overflade.

Et gulv det har været behandlet med gulvlakering er dertil meget nemt at vedligeholde og rengøre.

Det kommer helt an på tilstanden af dit gulv.

Ved gulvafslibning sliber man som regel mellem 0,2-1 millimeter for at give den klassiske matte gulvafslibning, men hvis dit gulv er gammel og skæv, så kan det være nødvendigt at slibe lidt dybere end en standart gulvafslibning.

En gulvhøvling, fremfor gulvslibning, fjerner omkring 1-3 millimeter og efterlader en høvlet og ru overflade, der derefter skal afslibes før gulvet, skal efterbehandles og er klar til brug.

Hvis du stadig er i tvivl om at dit gulv skal afslibes eller høvles, kan du udfylde vores formuler og blive kontaktet af 3 autoriseret fagmænd der har stor ekspertise for gulvafslibning og gulvhøvling.

I princippet vil du sagtens kunne slibe dit eget gulv selv, men det kræver både at du har stor faglig viden inden for faget og at du har adgang til industrielle maskiner der skal til.

Vi hos Gulvservice København anbefaler altid, at hyrer en autoriseret gulvmand til at løseopgaven.

Uden det store kendskab til faget og udstyret der følger med, vil ”gør det selv” arbejdet ofte ende ud i skuffende resultater. Du vil derfor altid gør dig klog på, at hyrer en professionel gulvsliber med stort kendskab for faget.

★★★★★

Stor tilfredshed.

Gulvservice København hjalp mig med at finde en håndværker også ovenikøbet til rigtigt billig pris 

Kenneth Kaufmann

★★★★★

Kæmpe kudos.

Jeg er en meget travlt mand og med Gulvservice København har jeg sparet både penge og tid

Svend Åge

★★★★★

Fantastisk service.

Gulvservice København holder hvad de lover. Det er nemt og hurtigt. Jeg kan altid anbefalede netop denne håndværker portal

Charlotte Pedersen

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

100% gratis service og
vi dækker hele København

Uanset omfanget af dit gulvprojekt så dækker vores professionelle gulvmænd hele København og omegn, og kører gerne glad ud for at se på dit gulv. Udfyld vores kontakt formular i dag og lad os hjælpe dig med at realisere din drømmegulv.