Gulvlakering

Gulvservice København er din håndværkerportal, til et godt samarbejde, til en konkurrencedygtig pris. Vores gulvmænd dækker hele Københavnsområdet og tilbyder alt inden for gulvservice bl.a. gulvlakering. Kontakt os i dag, og få 3 uforpligtende tilbud af vores autoriseret gulvmænd

Det er vores garanti for, at du får bedste aftale til den bedste pris

1

Beskriv opgaven

Udfyld kontaktformularen med en kort beskrivelse af opgaven du ønsker hjælp til.

2

Hurtig service

Vores medarbejdere vil hurtigst muligt kontakte dig, for at sikre arbejdsopgaven er forstået korrekt.

3

Vi sender 3 tilbud

Vi finder 3 tilbud, ud fra den type gulvservice din opgave har behov for.

4

Du bestemmer

Efter du har modtaget 3 tilbud, vælger du selv hvilken gulvmand der matcher din opgave bedst.

Gulvlakering til en
konkurrencedygtig pris

Brug gulvlakering som efterbehandling

Det bedste valg efter en gulvafslibning af trægulvet, vil altid være en efterbehandling af gulvet. En efterbehandling af trægulvet resulterer i, at dit trægulv får et flot mat udseende og ligeledes gør den slidstærk så gulvet holder mange år frem. Der findes mange forskellige former for efterbehandling når det kommer til trægulve. Lakbehandling er ofte det populære valg da det efter et flot overfalde på dit trægulv til en overkommelig pris.

Ikke alene findes der mange variationer af efterbehandlinger, det findes også en række forskellige typer lakering, hvor særlig den hvid lak gør sig populær. Dette skyldes at hvidlakering efterlader træoverfalden en flot lys udtryk og mat udseende, som er med til lyse rummet op, hvilke giver en masse indretnings muligheder.

En anden eftertragtet valg af lak er naturlakering. Ved at behandle dit gulv med naturlak bevare du gulvets naturlig træfarver og synlig træstruktur. Naturlakering er med til at give dit gulv et flot og glat overfalde med et naturligt udseende.

Efter en gulvslibning anbefaler vi at du efterbehandler gulvet med lakering tre gange for at opnå den stærkeste slidstyrke, hvilke resulterer i en lang holdbarhed.

Lakerer dit gulv med gulvlakering

En gulvbehandling i form af en lakering kan variere i forhold til den ønskede kvadratmeter og den hyrede gulvmand. Det vil derfor ikke være muligt at sætte en fast standartpris på en gulvlakering.

Fordel ved at benytte dig af Gulvservice København er, at vi tilbyder en gratis service, der giver dig 3 uforpligtende tilbud fra professionelle gulvmænd, som hver især vil vurdere omfanget af din opgave, før de afgiver en pris. På den måde sikrer vi os, at du får en autoriseret gulvmand til en fair pris.

Så skal du bruge en gulvmand med ekspertise inden for gulvlakering, så du på rette vej. Vi hos Gulvservice København tilbyder samarbejde med professionelle gulvmænd. Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular med en kort beskrivelse af din opgave, hvorefter en af vores servicemedarbejdere vil tage kontakt til dig, dette gør vi for at sikre at vi har forstået din arbejdsopgave korrekt. Til sidst finder vi frem til de 3 gulvmænd der matcher dig ud fra geografi og gulvservice ydelse, som ligeledes vil være ideale til at løse netop din opgave.

Når vores gulvmænd hver især har accepteret din opgave, vil de kontakte dig hurtigst mulig med et tilbud. Når du har modtaget tilbuddet fra hver af de 3 gulvmænd, vælger du blot det tilbud der matcher din opgave bedst. Du bestemmer helt selv hvilken gulvmand du vil arbejde med. Dette er vores garanti for du for den bedste service for prisen.

Påbegynd din næste gulvservice med Gulvservice-Kobenhavn.dk. Det er nemt, hurtigt og til en fair pris.

Ofte stillede spørgsmål

Det er helt op til dig om du ønsker en efterbehandle af dit gulv, men vi anbefaler selvfølgelig altid at efterbehandle dit gulv. Ønsker du de flotteste resultater og lang holdbarhed på trægulvet, vil du altid gøre dig klog i at efterbehandle trægulvet med en lakbehandling eller ligne efterbehandling.

Trægulvet behøver heldigvis ikke at blive plejet ofte, man ved at der er på tide at behandle sit trægulv med en ny lakering, når lakken er slidt helt ned til selve trægulvet. Ved at være opmærksom på slid i lakken og behandler gulvet i god tid vil du være sikret en lang livstid til dit trægulv.

Gulvlakering er et meget populært valg til hjemmet når det kommer til efterbehandling af gulvet. Lakering af trægulve er ikke alene med til at gøre dit gulv flot, det giver også en glat overfalde hvilke gør, at gulvet er nemmere at rengøre – om enten der er ved støvsugning eller gulvvask.

Efterbehandling af trægulv med gulvlakering holder trægulvet smukt og flot i mange år frem, dog kræves pleje af det lakeret gulv fra tid til anden. Hvis du kunne tænke dig et flor trægulv der holder i mange år, er det vigtigt at pleje lakeringen med, ikke alene rengøring, men også med en lejlighedsvis let nedslibning efterfølgende af en enkelt lag top-lak.

★★★★★

Stor tilfredshed.

Gulvservice København hjalp mig med at finde en håndværker også ovenikøbet til rigtigt billig pris 

Kenneth Kaufmann
★★★★★

Kæmpe kudos.

Jeg er en meget travlt mand og med Gulvservice København har jeg sparet både penge og tid

Svend Åge
★★★★★

Fantastisk service.

Gulvservice København holder hvad de lover. Det er nemt og hurtigt. Jeg kan altid anbefalede netop denne håndværker portal

Charlotte Pedersen

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

100% gratis service og
vi dækker hele København

Uanset omfanget af dit gulvprojekt så dækker vores professionelle gulvmænd hele København og omegn, og kører gerne glad ud for at se på dit gulv. Udfyld vores kontakt formular i dag og lad os hjælpe dig med at realisere din drømmegulv.