Gulvlægning

Gulvservice København er din håndværkerportal, til et godt samarbejde, til en konkurrencedygtig pris. Vores gulvmænd dækker hele Københavnsområdet og tilbyder alt inden for gulvservice bl.a. gulvlægning. Kontakt os i dag, og få 3 uforpligtende tilbud af vores autoriseret gulvmænd

Det er vores garanti for, at du får bedste aftale til den bedste pris

1

Beskriv opgaven

Udfyld kontaktformularen med en kort beskrivelse af opgaven du ønsker hjælp til.

2

Hurtig service

Vores medarbejdere vil hurtigst muligt kontakte dig, for at sikre arbejdsopgaven er forstået korrekt.

3

Vi sender 3 tilbud

Vi finder 3 tilbud, ud fra den type gulvservice din opgave har behov for.

4

Du bestemmer

Efter du har modtaget 3 tilbud, vælger du selv hvilken gulvmand der matcher din opgave bedst.

Gulvlægning til en
konkurrencedygtig pris

Hvorfor vælge os til gulvlægning?

Kan dit gamle mærke tidens præg og er derfor blevet triste og kedelige at se på? Eller har du købt en ny bolig, som kunne bruge en tiltrængt renovering? Hvis dette skulle være tilfældet, har du to muligheder for at give nyt liv til dit trægulv. Første mulighed er at få afslebet gulvet her, hvis ikke gulvet er blevet for skævt eller blevet afslebet for mange gange før. En anden mulighed du vælge er, at få udskiftet og lagt et helt nyt gulv, hvilket nogle gange kan være nødvendigt.

Gulvservice København er din portal til at finde en professionel gulvmand til lige præcis din opgave. Vores gratis service, tilbyder dig 3 uforpligtende tilbud, fra 3 af vores autoriseret gulvmænd. De der dækker hele københavnsområdet og er hos dig inden for ganske kort tid. Vores gulvmænd har stor ekspertise med gulvbehandling inden for gulvlægning af alle typer gulve, så du kan trygt regne med vores gulvlæggere, løser opgaven helt upåklageligt og efterlader et gulv af højeste kvalitet.

Kontakt os i dag, så finder vi 3 gode tilbud til dig. Det er vores garanti på, at du for et samarbejde med en autoriseret gulvmand til en fair lav pris.

Hvor meget koster det at få lagt gulv?

Hvad er prisen for en gulvlægning?

Prisen på en gulvlægger kan variere meget. Gulvlægnings priser afhænger nemlig af hvilken slags gulv materiale du kunne tænke at benytte.

Der er stor forskel på gulvets pris afhængigt af gulvets holdbarhed, en tommelfingerregel lyder på, jo bedre holdbarhed du ønsker gulvet, jo højere bliver prisen som regel.

Udover materialet af gulvet så spiller antallet af kvadratmeter også en rolle. Prisen på gulv pr. m2 på er også en indikator på hvilken prisklasse dit gulv kommer til at være.

Blandt vores mange samarbejdspartnere, tilbyder vi altid en professionel gulvlægger som har de rette kompetencer til at kunne levere flotte og langtidsholdbare gulve, efter dine behov og ønsker.

Gulafslibning København
Gulvservice i København

Udskifte gulvet eller lægge nyt gulv på det gamle?

Prisen kommer også an på om du vil udskifte det eksisterende gulv. Langt de fleste ønsker at udskifte det eksisterende gulv når det kommer til at lægge et nyt gulv. 

Du kan dog vælge at få gulvlæggeren til at lægge det man kalder et svømmende gulv, hvor det nye gulv bliver lagt ovenpå det gamle for at elevere gulvet.

Uanset hvilken tilgang du vælger, kommer det til at have en betydning for den samlede kvadratmeter pris. Prisen på en gulvlægger skal selvfølgelig også tages i betrækning, prisen mellem gulvlægger varierer fra firma til firma.

Der er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser før du bestemmer dig for at hyre en gulvlægger. Vi hos Gulvservice København tilbyder en gratis service, der lyder på, at vi samler dig 3 uforpligtende tilbud fra vores professionelle gulvlæggere, så du på den måde kan få din opgave løst af den helt rigtige, gulvlægger til den helt rigtige pris.

Gulvservice i København

★★★★★

Stor tilfredshed.

Gulvservice København hjalp mig med at finde en håndværker også ovenikøbet til rigtigt billig pris 

Kenneth Kaufmann

★★★★★

Kæmpe kudos.

Jeg er en meget travlt mand og med Gulvservice København har jeg sparet både penge og tid

Svend Åge

★★★★★

Fantastisk service.

Gulvservice København holder hvad de lover. Det er nemt og hurtigt. Jeg kan altid anbefalede netop denne håndværker portal

Charlotte Pedersen

Pris eksempler på en gulvlægning

Prisen for et nyt gulv er derfor betinget af omfanget af din opgave. For at give dig en bedre ide om hvor meget dit gulv vil koste dig har vi lavet en prisoversigt med generelle priser. 

Priserne er taget i udgangspunkt af forskellige gulvfirmer og er derfor ikke en fast pris men en cirka pris. Ved at gange de ønskede antal kvadratmeter op med prisen på det ønskede gulv kan du gøre dig en ide om omfanget af prisen på det gulv du skal have lagt.

Timeprisen for en gulvlægger er cirka 350 til 600 kr.

  • Laminatgulv: 100 til 400 kr. pr. m2.
  • Parketgulv: 200 til 600 kr. pr. m2.
  • Plankegulv: 400 til 900 kr. pr. m2.
  • Antikt trægulv: 500-700 kr. pr. m2.

Gulvtyper vores partnere tilbyder

Gulvlakering med murstensvæg

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

100% gratis service og
vi dækker hele København

Uanset omfanget af dit gulvprojekt så dækker vores professionelle gulvmænd hele København og omegn, og kører gerne glad ud for at se på dit gulv. Udfyld vores kontakt formular i dag og lad os hjælpe dig med at realisere din drømmegulv.