New Yorker Gulve

Hos Gulvservice København er vi din håndværkerportal, til et godt samarbejde, og til en konkurrencedygtig pris. Vores gulvmænd dækker hele Københavnsområdet og tilbyder alt inden for gulvservice blandt andet New Yorker Gulve. 

Det er vores garanti for, at du får bedste aftale til den bedste pris

New Yorker gulve - det stilrene gulv

New Yorker gulvet er lavet af Polyurethan og er inden for de sidste par år, blevet et trend blandt ejendomsejere verden over.
Navnet udspringer fra de amerikanske pent house lejligheder, der med deres rå “betongulvs udseende” Polyurethan belægning, skaber en kølig men ren og professionel stemning i et lokale. 

Gulvene er stilrene og kan yderligere designes så det matcher resten af lokalets møbler på samme måde som et epoxy gulv kan. I Københavnsområdet er det virkelig blevet populært at skabe det samme udtryk. 

Specielt i de nybyggede områder omkring Nordhavn og Amager ser man en større overgang fra almene trægulve og sildebenspaket, til gulvbelægninger i specielle kølige designs. Den kraftfulde bindingsmiddel har en hurtig hærdningstid, når den hældes på gulvet og bør derfor håndteres med ekspertise. Vi anbefaler altid at hyre en certificeret fagmand til opgaven.

New Yorker gulve til en
konkurrencedygtig pris

De stilrene New Yorker-gulve er trods deres popularitet og flotte udseende, et relativt “billigt” gulv at få lagt. Polyurethan belægningen er nemlig hurtigt at montere og har en stor holdbarhed. Derfor er det ikke blot et smukt og flot gulv, men også en god måde at spare penge på over en årrække. Polyurethan gulvet kommer også med en masse andre fordele, der gør det endnu mere attraktivt og fordelagtigt, at investere i. Gulvet er termodynamisk optimeret, og derfor kan du som husejer sparer på en eventuel montering af gulvvarme, som nemt kan løbe op i hundrede tusinde af kroner, og flere måneders ventetid på at kunne bruge lokalet. 


Lyder et Newyorker Gulv som noget for dig? Så kontakt vores dygtige gulvmand i dag. 

beton gulv
★★★★★

Stor tilfredshed.

Gulvservice København hjalp mig med at finde en håndværker også ovenikøbet til rigtigt billig pris 

Kenneth Kaufmann
★★★★★

Kæmpe kudos.

Jeg er en meget travlt mand og med Gulvservice København har jeg sparet både penge og tid

Svend Åge
★★★★★

Fantastisk service.

Gulvservice København holder hvad de lover. Det er nemt og hurtigt. Jeg kan altid anbefalede netop denne håndværker portal

Charlotte Pedersen

100% gratis service og
vi dækker hele København

Uanset omfanget af dit gulvprojekt så dækker vores professionelle gulvmænd hele København og omegn, og kører gerne glad ud for at se på dit gulv. Udfyld vores kontakt formular i dag og lad os hjælpe dig med at realisere din drømmegulv.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger