Hvad er et epoxy gulv?

Epoxygulve er et utroligt godt alternativ, til andre former af gulve, såsom beton eller trægulve. Samtidig med at det er mere slidstærkt end beton, så er det blødere at gå på og gør hele lokationen behageligere at gå på og være i. 

Epoxy gulv til en
konkurrencedygtig pris

Hvad er et epoxygulv?

Hvad er et Epoxygulv? det er et spørgsmål som vi tit modtager, man kan hurtigt genkende et epoxygulv, når man ser et. Det er som regel lidt gummiagtigt, virker meget slidstærkt, og har ofte en lidt ru overflade. Epoxy er grundlæggende set en lim med to komponenter, der har en utrolig høj styrke. Det dannes ved reaktionen mellem polyamin og epoxid. Det er således en copolymer, hvilket betyder at det består af to forskellige kemikalier. Den påføres som flydende materiale, direkte ovenpå gulvet, og udjævnes derefter. Denne sammensætning skaber en meget fleksibel blanding, der giver mulighed for at lægge gulvet på lokaler af alle former og størrelser. 

Hvilket gulv skal man vælge?

Der er mange typer af gulv, som man kan vælge til sin bolig eller arbejdsplads, og det gælder om at vælge den rigtige type. Hvis man vil have noget, der kan holde til at blive vådt, og have en generel hård behandling, så er der meget få gulvtyper, der er bedre end epoxygulve. De er gode alternativer til betongulve, som ofte også bruges til samme type af område. En af fordelene i forhold til betongulve er at de er behageligere at gå på. De er ikke lige så hårde og kolde. Det gør det til et klart mere bekvemt valg. 

Hvad er et epoxygulv?
Hvad er et epoxygulv?

Epoxygulv til industri

Det er oftest indenfor industri at man vil finde epoxygulve. Det bruges til områder, hvor man ved at gulvet kan opleve en hård behandling. 

Det kan være en rigtig god idé, at have epoxygulve i lager og fabriksområder. De steder hvor man ved at der kommer til at køre store maskiner eller der ofte er kasser, der kan blive smidt på gulvet, kunne man drage fordel af epoxygulves fleksibilitet og styrke. 

Den lidt gummiagtige og utrolig slidstærke materiale, gør at store maskiner, fork lift, og store kasser, ikke vil være i stand til at skade det. 

Epoxygulv til boligen

Det er dog ikke sjældent at finde epoxygulve i boliger, som regel i kælder og garage. Hvis man gerne vil have epoxygulv effekten i en bolig, vil man have fordel ved at anvende PU blandingen. Belægningen er meget blødere og observerende. Farven vil også forblive den samme under sollys, hvilket er vigtigere for boligen, end det eksempelvis er for industriområder. Du vil i boliger som regel kunne finde PU gulve i visse køkkener eller badeværelser, i stedet for fliser. Det skyldes at det sagtens kan tåle at blive vådt, samtidig med at det er nemt at rengøre og vedligeholde. 

Hvad er et epoxygulv?
Hvad er et epoxygulv?

Kan man selv lægge sit epoxygulv?

Når man lægger epoxygulv, skal man være sikker på at gulvet er gjort klart til det på den rigtige måde. Selve blandingen skal også lægges ud med stor finesse. Lidt for meget, eller lidt for lidt, epoxy på et område i forhold til et andet, kan ødelægge hele gulvet. I det tilfælde, må hele gulvet lægges om, og det er ikke nogen besparelse. Det er bedst at tage kontakt med en professionel gulvtekniker, for at få lagt gulvet ordentligt. Kontakt os og vi vil sende jer 3 tilbud på gulvteknikere

100% gratis service og
vi dækker hele København

Uanset omfanget af dit gulvprojekt så dækker vores professionelle gulvmænd hele København og omegn, og kører gerne glad ud for at se på dit gulv. Udfyld vores kontakt formular i dag og lad os hjælpe dig med at realisere din drømmegulv.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Max. file size: 200 MB.
    Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger